Bannlyst våldtagen 9-åring

Den kristna fundamentalismen tävlar ibland med islamsk fundamentalism i grenen att vara mest groteskt människofientlig. Riksdagskvinnan Birgitta Ohlsson (fp) kräver att politiker i alla länder reagerar mot den katolska bannlysningen av en nioårig flicka i Brasilien som våldtagits av sin styvfar, blivit med barn och på initiativ av sin mor genomgått abort. Naturligtvis bannlystes även flickans mor och läkaren som utförde aborten. Bannlysningen gjordes av en brasiliansk biskop men har även konfirmerats av Vatikanen.
I USA har katolskt prästerskap enligt en dokumentär i TV våldtagit 100 000 barn i rent pedofila dåd. Inget av dessa odjur i prästskepnad har enligt vad jag vet bannlysts. Med detta inlägg har jag härmed dragit ett litet strå till stacken enligt Ohlssons önskan.

En kommentar

  1. Nicke nyfiken

    Det var väl flickans mor samt läkaren som blev bannlysta och inte den 9-åriga flickan. Likväl så visar aborthysterin på en sjuk gudstro.

    Sedan att du skriver att 100.000 barn blivit våldtagna är också fel då man talar om 100.000 övergrepp av sexuell karaktär, inte våldtäkter, där flertalet övergrepp gjorts på ett och samma barn. Brotten är ju inte förlåtliga men likväl bör man ändå hålla sig till fakta.

    Läs gärna tidningar och följ med vad som händer men granska fakta kritiskt innan du för dem vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.