Pedofil som ungdomsledare och ’mördade’ kycklingar

En tvåfaldigt dömd pedofil hade fått beviljat drygt 4 milj från Allmänna arvsfonden för att starta en skola för barn och ungdomar med särskilda behov. En polis har nu dömts till dryga böter och skadestånd till pedofilen för att han varskott arvsfonden om pedofilens bakgrund. Sådant ansvarstagande kallas i detta fall ’förtal’. Arvsfonden stoppade vidare utbetalningar och kanske också ligger risigt till, för se pedofiler är totalt ofarliga sedan de ’avtjänat sitt straff’ enligt vår svenska rättvisa. Deras farlighet upphör som genom ett trollslag när de går ut genom fängelsegrinden. Det måste finnas en viss olämplighet i att en person med sjukliga sexuella särskilda behov ska vara ledare för ungdomar med helt andra särskilda behov. Eller barn och ungdom överhuvud taget.

Uppenbarligen har ett omfattande sabotage mot kycklingproducenter skett genom att glasbitar placerats i kycklingkött som gått ut till butikerna. De aktivister som gör en sådan sak tycks inte fatta att kycklingproducenterna måste ’mörda’ ytterligare hundratusentals kycklingar för att täcka upp de brister som uppstått. På så sätt medverkar aktivisterna i en stor ökning av antalet ’djurmord’. Plus att ett och annat mord på människa också kan bli resultatet. Men se det bekymrar inte aktivisten speciellt mycket eftersom ’mord’ på en kyckling är likvärdigt med mord på en människa. Jag har tidigare varnat för att våldsbenägenheten hos vänsterextremister av typ AFA håller på att nå samhällsfarliga nivåer och detta gäller naturligtvis även djurrättsaktivister. Varningsflagg!

En doktorsavhandling visar på att det inte finns någon ’god’ nationalism. På sin höjd kan nationalismen vara oförarglig, t ex flaggviftning i samband med idrott, men oftast negativ. I Bangladore i Indien jagar nu nationalistiska hinduer kvinnor som klär sig i jeans eller på annat sätt visar att de anser sig ha mänskliga fri- och rättigheter. Kvinnor misshandlas och många poliser ingriper inte och tycker tydligen att de får vad de förtjänar. Till kvinnoförtryckande religioner får jag tydligen nu även räkna in hinduismen. Snart dags att göra en diger lista. Men som sagt, det finns ingen god nationalism och nationalism ligger bakom många hemska brott mot mänskligheten genom tiderna. Tack för att de svenska nationalisterna inte kunde hindra oss att gå med i EU.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.