V-K fortsätter hovreportagen om de kriminella mc-gängen

I de kriminella mc-gängens ABC-bok ingår att inte störa och irritera grannarna runt sina fästningsliknande anläggningar. Hur begåvat är det då att intervjua de närboende om de blir störda? Svaren är givna på förhand. Var är den kritiska granskningen av varifrån de kriminella gängen får sina mångmiljoninkomster? En provkarta på vanliga ’inkomster’ är knarkhandel, utpressning, beskyddarverksamhet, svarta affärer. Byggnadsbranschen är här särskilt utsatt. Om detta får vi inget veta. De kriminella mc-gängen tjänar inga pengar på att uppträda illa mot sina närmaste grannar. Det är mycket värre än så. Deras kriminalitet är systemhotande d v s ett hot mot hela vårt civiliserade och demokratiska samhälle enligt de centrala polismyndigheterna i Sverige.

Det V-K hittills presterat ger intrycket av att V-K tillhör PR-avdelningen för kriminella mc-gäng. Artiklarna lördag och måndag är skandalösa i sin aningslöshet. Om det nu bara beror på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.