Väpnat angrepp mot rättsstaten ger 3,5 år. Vindkraft.

Ett av våra många organiserade gangstergäng sprängde bostaden för en åklagare. Brottslingarna får 3,5 år och lär vara ute efter 2 år. Åklagaren och brottsoffret Barbro Jönsson har däremot fått livstid och kan möta de här gangstrarna om 2 år när hon är ute och handlar. Ett amerikanskt forskarlag har bedömt att minst ett europeiskt land har övertagits av den organiserade brottsligheten år 2030. Jag är inte helt säker på att det blir Italien. Trenderna går sedan länge åt helt fel håll i vårt land. Vissa i Umeå tycks emellertid längta efter Hells Angels ankomst….

Bra att vindkraftsgrupperna i inlandet kräver ekonomisk ersättning för vindkraftsutbyggnad. Det har jag i Storumanpolitiken predikat om länge och ingen har varit emot mig. Tvärtom tror jag att de allra flesta politiker har precis samma inställning, att vindkraftsföretagen bör betala för sig och att pengarna bör vandra tillbaka till de byar som får njuta av utsikten av vindkraftverken. Det är bråttom att det blir verkstad av uttalandena för förhandlingsläget blir ju mycket sämre när kraftverken redan är byggda. Jag tycker också att vindkraft kan byggas i princip överallt undantagandes naturreservat och nationalparker. Ingen död hand över allt land i fjällkedjan med andra ord. Kan vi acceptera nöjesmotorism i fjällnaturen bör det vara lätt att acceptera den naturvänliga vindkraften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.