Ät lunch i Kramfors

Enligt uppgifter från Hemavan åker många resenärer till Gunnarn i st f den egna flygplatsen i Hemavan eftersom man kan tjäna tusentals kronor genom att de kommunalskattefinansierade flygbiljetterna i Gunnarn är mycket billigare. Eftersom den stora vitsen med 11+8+8 kommunalskattemiljioner till eget flyg i Gunnarn är en halv lunchrast till närmaste flyg  och att denna lilla tidsvinst äts upp dubbelt av en hel lunchrasts fördröjning i Kramfors kan det ju vara läge att köpa en lunch i Kramfors. Dels har resenären pengar p g a den kommunalskattefinansierade biljetten och dels behövs näring (till näringslivet) p g a den längre restiden till Stockholm.

En kommentar

  1. Grattis Sorsele

    Flygresenärer från Sorsele väljer självklart Gunnarn framför Arvidsjaure, prisdumpningen innebär ju att skattebetalarna i Storuman står för fiolerna. Mera bidrag till Gunnarn och folk från L-sele, Sorsele. V-mina och H-avan flyger snart gratis, bra va ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.