Rötägg festar i kulturhuvudstaden

Kriminella mc-gäng har enligt "Galapetter" haft fest i Umeå men den alerta polisen gjorde tillslag och arresterade 5 st som misstänktes för diverse brott. Beatrice Ask borde skynda på den lagstiftning som möjliggör för dessa kriminella rötägg att med pengar från brottslighet finansiera fästningsliknande  lokaler och föra ett penningslukande leverne i övrigt. Det är utmanande att rötäggen dessutom får socialbidrag som vi alla andra betalar via kommunalskatten. Pengar som helt uppenbart härrör från brottslighet måste kunna beslagtas.

En kommentar

  1. Gunnar Andersson

    Jag läser i dagens Express att hells angels försöker att ta sig in i den lukrativa privata vårdbranschen… statligt monopol kanske inte vore så dumt eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.