Detta kyssande av skidor

Åh nu igeeeen! På en svensk tidnings första sida en stor bild av en svensk skidskytteåkerska som kysser sina skidor. Det gjorde man inte på den tiden skidorna var av björkträ och vallningen var trätjära och diverse skumma blandningar och hopkok. Men det har nog inte med den saken att göra. Det är säkert marknadsföringsavdelningarna hos de stora skidfabrikanterna som tvingar idrottsmännen att prostituera sig med sina skidor för att få lukrativa kontrakt. Det började med utförsåkningen för ett antal år sedan med detta kyssande och hånglande med sina skidor. Jag blir förb-d på spektaklet men det spelar nog ingen roll  eftersom mitt nästa skidköp blir skogsskidor a la Tegsnäset.

Kanske en ny affärsmöjlighet för våra kändisar. Så fort en kamera är i närheten kan man sätta igång och kyssa och hångla med alla prylar man har reklamkontrakt på. T ex dammsugare, rakhyvlar, skor, bilar, motorcyklar, toalettstolar, kalsonger, TV-apparater, kameror etc. Kanske det hade varit bättre för en viss Tiger om han inskränkt sig till att kyssa och hångla med sina golfklubbor.

En kommentar

  1. Gunnar Andersson

    Man såg aldrig dom fina idrottarna från DDR eller SOVJETUNIONEN hålla på så där, det var tider det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.