Kvinnoplågarna

Vi män tar alldeles för lätt på problemet med kvinnoplågande "män". I stort sett varje dag dör en kvinna i Sverige mördad av närstående man. Nu har ett uppseendeväckande fall inträffat i vårt grannland Finland. En även i övrigt kriminellt belastad man har tillåtits att trakassera och till sist mörda sin f d sambo och 5 andra trots en lång räcka brott mot ett ådömt besöksförbud. Detta fall kunde lika väl ha inträffat i Sverige påstår jag. Jag tror inte jag har fel! 

Skulle inte Sverige kunna hyra någon liten ö av Ryssland uppe vid Norra Ishavet dit vi kunde skicka notoriska kvinnoplågare och därmed befria drabbade kvinnor från den fängelseliknande tillvaro de tvingas leva i. Efter år 1990 lär det finnas gott om lämpliga lokaler med billig hyra uppe i norra Sibirien. Det är vedervärdigt och ovärdigt ett civiliserat samhälle att de människor som är brottsoffer är dem som får utstå straffet – isoleringen, inte brottslingen.

Ett annat fall som oroar är den 4-åriga flicka som försvunnit i Malmö. Nu vet vi inte vad som hänt, om det är kidnapping inom familjen eller något värre. Det som oroar en sådan här gång är vetskapen om att brottsaktiva pedofiler med oåtgärdad sexualdrift cirkulerar i samhället t ex utanför daghem och skolor och i folksamlingar ständigt sökande efter "tillfället".  Fallet "Engla" som gastkramade vår nation har ännu inte lett till något alls som skulle kunna förhindra en upprepning. Inte ett smack har hänt. Låt brottsaktiva pedofiler välja mellan åtgärdande av sexualdriften och inspärrning på livstid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.