13-åring på Mount Everest

Vad hade han egentligen där att göra? Om Jag skulle kunna förmå USA att skicka mig till planeten Mars skulle jag bli den yngste att besöka den planeten. Med mänskligheten som perspektiv verkar sådana "prestationer" fullständigt meningslösa. När det gäller barn och deras prestationer är ofta föräldrarna = problemet. Alla rekord är till för att slås och det slutgiltiga rekordet blir väl en havande kvinna i nionde månaden på Mount Everest. För ett är säkert, dårskapen tar aldrig slut.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Stenselebo

    Vad du är bitter, kan du inte lägga in något roligt i varje blogg? Det kan aldrig vara nyttigt att reta sig som du gör på så mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.