Makaber kung

Man tror inte sina öron. En Expressenreporter frågar konung Karl XVI Gustaf hur drottningen mår. Han svarar ungefär så här: "Ja hör du då du frågar. Hon mår jättedåligt, en läkare kanske skulle skära av hennes öron".

Den som inte tror mig kan kolla Expressens internetupplaga.

Serietecknarna av "Carpe Diem" och "Rocky" är härmed övertrumfade! Deras dialoger är i snällaste laget i jämförelse.

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

 1. Peter Åberg

  Vet att du lika lita som jag tycker att ett kungahus platsar i en modern demokrati, men å andra sidan verkar du följa kungahuset i media lika troget som royalisterna. Prenumererar du månne på Hänt i veckan?!!

 2. Håkan Rombe

  Svar till Vilhelminabo (2011-04-01 06:35)
  För min egen del torde det nog krävas en hel del berusning för att jag skulle yttra mig på det sättet om min fru. Alltså riskfritt för min del.

 3. Håkan Rombe

  Svar till Peter Åberg (2011-04-01 08:53)
  Nej, jag prenumererar bara på Västerbotten och Svensk jakt. Den servila svenska pressen gör att jag alltid är uppmärksam på om saker kan vara värre än rubrikerna anger. Rubriken var väldigt oskyldig men innehållet är fruktansvärt eller korkat. Var god välj. En statsminister som uttryckt sig på liknande sätt vore nog inte statsminister dagen efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.