Parkera på handikapplats

Den svenske hjälten Saade som blev trea i Eurovisionstävlingen har tydligen skrytit med att han regelmässigt parkerar på handikapplatser för han "hatar att gå i onödan" och för att han "har råd att betala böterna". En del försvarar hans beteende med att han är så ung och gullig medan andra tycker att han visar låg mognad för sin ålder och visat empatilöshet.

Många personer med rätt att parkera på handikapplats berättar om hur ofta det står en obehörig bil på handikapplats. Polisen kan tydligen inget göra om det är fråga om butiksägd parkeringsplats. Eller är det fråga om den obotfärdiges förhinder? Idoler brukar vara föredömen för unga människor. Ibland får man tillägga ordet "tyvärrr". Det kanske är skillnad på idoler som Carolina Klüft och en del popidoler som ibland tycks lida av ren narcissism och empatilöshet. Och kanske en del annat som Carolina Klüft inte heller sysslar med.

En kvinna som ringde ett radiopratarprogram tyckte att en månads fängelse skulle råda bot på problemet eftersom ingen kan köpa sig fri från ett sådant straff, inte ens en popidol. Eller kanske lapplisorna skulle sätta en skylt på den felparkerade bilen lydande,

"Jag har inte rätt att parkera här men gör det ändå för mitt handikapp sitter i huvudet"!

Något problem i huvet har onekligen dessa människor som inte kan känna empati med de medmänniskor som har svåra problem med att överhuvudtaget röra sig utanför hem och bil. Usch för sådana avarter av människa.

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.