Äntligen ense med V

Äntligen är jag enig med Vänsterpartiet i en viktig fråga. (Något överdrivet kanske, V har ju inte fel jämt). V kräver att kungen tar time out som ordförande i utrikesnämnden tills turerna kring utpressning utretts och V kräver alltså en statlig utredning för att klarlägga vad som skett i de nattliga äventyr kungen ägnat sig åt medan drottningen sovit sött i sin säng.

När politiker är inblandade i den här typen av affärer kommer utredningar och eventuella följder som ett brev på posten. Obegripligt att vår s k statschef skall vara undantagen utredning och eventuell påföljd.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Håkan Rombe

    Flera reser krav på utredning av kungens eskapader t ex Jytte Guteland socialdemokratiska ungdomsförbundet. Och fler ifrågasätter om monarkin hör hemma i ett modernt land år 2011. Men en del ifrågasätter ingenting oavsett vad monarkin producerar i form av skandaler och nonsensreportage i skvallerbranschen. Den hårda kärnan tror lika benhårt som flocken som följer sektledaren någonstans i USA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.