Hårdrock lika enkönat som lärarkåren i Sverige

Inte för att jag är någon expert på hårdrock – ljusår därifrån- men råkade titta några minuter på en utsändning från Göteborg. Musikerna själva var 100 % män. Publiken bestod till minst 90 % av män. De fåtal kvinnor som sågs i publiken kanske var ditsläpade av sina pojkvänner??

Och musiken? Ja, ja om musiksmak ska man inte diskutera, den är alltid lite eljest. En fördel för hårdrockare verkar vara att låta som om man fått ett rakblad tvärs över stämbanden. men det var som sagt könsfördelningen jag reagerade på.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    har du ALDRIG gillat NÅN hårdrock?? hehe!

    Jag gillar en del både klassisk musik och jazz. Dansband gå bort, men mycket av hårdrocken är störtskön! fast man har ju delad smak…så är det. eller jag menar ”eljest”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.