Låt inte som en björn

Låt inte som en björn när du uträttar dina behov i naturen. En kvinna i ett sällskap danska turister i Canada drog sig undan för att uträtta sina behov i buskarna. En man i sällskapet  trodde sig höra en björn och sköt och skadade kvinnan. Ljuddämpare på jaktvapen blir allt vanligare men jag trodde knappast att man skulle behöva skaffa sig ljuddämpare för uträttande av behov. Snart dyker de väl upp på marknaden. Åtminstone i Danmark.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    tänk så praktiskt att vara man…då hade det inte behövts skjutas in i nån buske, utan man hade bara kunnat stå å pissa EMOT busken- väl synlig…

  2. Aroon

    He he, jag såg nu blir det extra farligt i skogarna. Björn hade visst fått tillökning. Med en mor med enormt starka armar (ramar) och en far som är både uthållig och snabb håller man sig inom de närmaste två åren. Gratulerar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.