Ryssland kastrerar

Ryssland har sällat sig till de stater som tvångskastrerar dömda pedofiler  som överfallit barn under 14 års ålder. Polen tillämpar sedan länge samma typ av lag. I USA offentliggörs dömda pedofilers bostadsadress så att barnföräldrar kan vidta sina mått och steg.  Ryssland  är kanske inte sämst i klassen på alla livets områden. Vi ska kanske inte ryggradsmässigt avfärda allt som regering och Duma hittar på där.

Jag har skrivit förr att brottslig pedofili är en mänsklig egenskap som inte går att straffa bort med fängelsevistelser på 1 – 2 år. Här i Sverige ges till och med dömda och fängslade pedofiler frigång med tillgång till lägenheter i barnrika bostadsområden. Enligt ett  granskningsprogram i TV var det rättspsykiatrin i Sundsvall som utmärkte sig.

Enligt min mening kan man göra kemisk kastrering mer human genom att ställa den brottslige och dömda  pedofilen inför ett val. Endera låter du kastrera dig och får komma ut ur fängelset i vanlig ordning efter avtjänat straff eller så får du i princip sitta inlåst till livets slut. Andra lösningar i mindre allvarliga fall kan vara fotboja och/eller tvångsmedicinering under lång tid.

Vi ska inte ha våra barn som försökskaniner för pedofiler som återfaller i brott. Det är fruktansvärt oetiskt och inhumant! Någon däremot?

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Aroon

    Ja det är ju hemskt det som sker, lindrigt sagt. Alla barnporrhärvor som nystas upp och pedofilin. Man undrar hur ett samhälle kan blivit så här, ja en hel värld verkar mer eller mindre inblandad. Vi diskuterar de förmånar vi har som vuxna (ja man funderar om alla kan räknas som vuxna som är föräldrar), föräldrapenning och dyl. Hur det ska fördelas etc. Ingen verkar tänka vilket barnen mår bäst av? Det är alltid föräldrarna som kommer i fokus. Misskötsel av barn kan innefattas av olika kriterier. Att pappan eller mamman har ett bra jobb och sköter sig behöver inte betyda att barnen mår bra hemma, det har vi ju sett i åtskilliga fall som kommit i dager. En välmående pappa som uttnyttjar sina egna barn är bara ett exempel. Det här är ju en fruktansvärd farsot och kastrering ser jag som en lindrig metod motverka övergreppen. Om dödsstraff skulle utfärdas, då är det just mot såna brott där barn utnyttjas. Helt klart håller jag med din filosofi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.