Juholt kör och backar som vanligt

Juholt föreslår och lovar att varenda kotte i Sverige skall ha mobiltäckning oavsett telebolag och oavsett plats. När det uppdagas att det skulle kosta 30 miljarder att genomföra förslaget backar Juholt från sitt förslag. För femtielfte gången. Skall detta eviga körande och backande fortsätta ända till valet 2014?

Juholt kanske skulle göra som kungen. Besvara varje ifrågasättande med att "nu vänder vi blad".  En uppenbarligen framgångsrik metod att slingra sig undan med rumpan mellan benen som 60 % av svenska folket tydligen tycker är en acceptabel metod  t o m av en statschef. Eller så måste S förse Juholt med en "överrock" som kan hindra Juholt att öppna munnen innan Verkställande Utskottet gett klartecken. En slags "munklädnypa" skulle nog behövas.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Aroon

    Det är ju storstadsväljarna man slåss om och vad folk röstar på i ”obygderna” och hur vi lever och mår är av underordnad betydelse. I alla fall tycker kapitalet det samt regering och riksdag. Det Juholt försöker med är att alla i Sverige ska ha tillgång till likvärdig samhällsservice blir han ganska ensam om. Det är som att öppna fönstret och pissa i luften eller fisa och tro man kan påverka klimatet i ena eller andra riktingen. Det krävs någon typ av (natur)-katastrof eller att exempelvis statsministern vågar sig ut i ”obygden” och blir allvarligt sjuk och inte kan kalla på hjälp. Vilket jävla liv det skulle bli då. Man nästan hoppas att så skedde för att vi i ”obygden” ska uppnå samma samhällsservice som övriga riket. Vi lever ju fortfarande med attityden ”ödmjukhet och lydelse” inför överheten/kungen.

  2. Aroon

    PS
    Man kan ju faktiskt säga eller undra om det var så mycket sämre när kungen var överhuvud. Han gjorde då i alla fall sin ”Eriksgata” genom sverige. När någon gång har en statsminister i modern tid gjort samma sak. Vi kanske ändå borde behålla kungariket och förstärka det? Jag bävar om ryktet är sant betr ny landshövding. Stackars satar som bor i detta län då.
    Tack för den här gången Rombe och tack för att du tar i mitt kvalificerade svammel. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.