Breivik får ingen medicin

Denna bulletin kommer från Norge. Man ifrågasätter varför Breivik inte får någon medicin när han fått en diagnos att han är otillräknelig på vissa sätt. Nu finns det väl ingen medicin mot total galenskap och extrem nationalism så det kan väl vara en orsak. Om så är borde väl något läkemedelsbolag inse vilken  marknad som ligger öppen för bearbetning och sätta i gång att utveckla lämpliga mediciner. Det är ju bara att titta på TV för att konstatera att stora hopar av dessa extremister tågar i många större städer och skriker "landsförrädare" åt sina parlament och regeringar och hotar folk till liv och lem. Det sitter ett antal skruvar lösa den saken är klar.  Naturligtvis kan självmordsbombare inrangeras i samma hop av extremister som borde få en diagnos medan tid är.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Aroon

    Jag hade tänkt ge mig in på en kommentar, men samtidigt känns det så tungt idag då en av de personer jag sett upp till avlidit (Kim Jong Il) samt att jag vill inte ta jobbet från välavlönade psykologer som ställer diagnoser som är på 5-åringars nivå. Suck! Jag måste ta ”time out” som våra politiker brukar göra när de blir överansträngda och livstycket inte håller. Suck! Kim Jong Il….jag kan inte smälta det…..jag kan tänka mig hela Långsjöby är i sorg….suck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.