Snyft snyft snyft

Vår käre ledare som Nordkoreas statsTV uttycker det är död. Kim Jong Il ärvde sitt diktatorsjobb av sin far precis som det går till i monarkier. Nu väntar alla på att kronprinsen Kim Jung Un ska ta över. Var det inte han som simmade över Stilla Havet med en hajkniv mellan tänderna? I det sammanhanget är pensionären Mao Tse Tungs simtur över Gula Floden bara blaha. Även religionen kommunismen har sina mirakler. Kim Jung Un måste ha uträttat stora mirakler för att kunna bemästra alla Nordkoreas krigiska generaler som säkert lockas av glittret och de välfyllda matbutikerna i Sydkorea.

Det är väl just detta som oroar världens länder, att generalerna med tillgång till kärnvapen tar över. Och vad vet man om King Jung Un? Diktatorer i fjärde generationen kan ju vara riktiga mähän eller galningar det vet alla kenneluppfödare.

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Aroon

    I ditt föregående inlägg tog du upp Breivik. Tänk då en hel nation som styrs av en som Breivik fast av motsatt idiologi. Lika tokigt vilket som. Nä nu måste jag söka efter ett surrogat till Kim Jong-Il, min ”Ping Pong Boll”.

  2. Håkan Rombe

    Svar till Aroon (2011-12-19 10:16)
    Använder man sig av principen ”Genetisk Tombola” vid tillsättning av statschef – kung finns inget som hindrar att en ”breivikare” blir statschef – kung. Egentligen häpnadsväckande att vi tillsätter statschef på det viset. I dagens upplysta värld är det inte lite efterblivet!

  3. Aroon

    Det sorgliga är att svenskt näringsliv handlar med diktaturer. Inte alla företag inom organisationen, men tillrävkligt många för att de inte kan anses rumsrena. Sfären Wallenberg går ju också i arv liksom kungar, de kanske uppstod under samma era eller spelar på samma plan. Ericsson sålde visst utrustning till diktaurer och Lundin oil där Carl Bildt är aktiägare är väl inte heller direkt rumsrena. Pengarna styr fullt och fast, sedan hur man utåt försöker putsa sin fula nuna är närmast skrattretande.
    Ja å så va då Saab i konkurs inte helt oväntat. Amerikanarna fick som de ville. Ajöss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.