Mera röka och kröka gör en frisk.

Det är uppenbarligen mycket hälsobringande man gått miste om. Juli är den månad på året när många passar på då redaktionscheferna har semester. Varje år i juli kan man läsa i tidningar  hur bra det är med rökning för slutar man röka går man upp i vikt vilket är farligt. Kröka är också bra mot ett antal sjukdomar och i år råkar det vara reumatism som botas av en grogg lite då och då.  I vanlig ordning kommer väl snart den där helsidan om kriminella mc-gäng och då kan vi återigen läsa om dessa stackars missförstådda helt normala hyvens grabbar som älskar  motorcykelåkning och som av illvilliga  falskeligen kallas för gangsters. Beviset för deras fantastiska laglydighet är vanligen en intervju med närmaste granne till gängets "fästning" där intervjuoffret bedyrar att "jag har då inte känt mig hotad, jag har aldrig känt mig så säker i hela mitt liv". Undrar just vem som skulle våga svara annat!

Det är alltså med en viss spänning man öppnar dagens tidning. Vad som helst kan dyka upp inför ens häpna ögon. Eller så får man säga som salig tant Augusta. "Hä ä sant för hä sto te tidninga"!!!

Måste man bli stamkund på systemet för att få ett långt friskt liv? Frågan kräver ett svar!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. EA

    Mycket märkligt agerande av media på initiativ från experter. Alltså skulle varje vanlig individ dricka ett halvt glas alkoholdryck varje dag blir man ju till slut missbrukare eller skapar ett beroende. Kanhända man vill gamlingarna ska ”supa” ihjäl sig då dör de snabbare och så blir man kvitt dessa på alla vårdinrättningar. Okej ett glas vin då och kanske inte skadar, men i alla fall konstiga tips vi får ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.