Vägbulor i pannan

Bovikendiskussionerna i kommentarspalterna får en att fundera över hur det är ställt med en viktig del av människokroppen hos vissa. Bilister som tutar och accar och leker fartdåre för att visa sin totala brist på respekt och vanlig hyfs borde diagnostiseras. Det är fel någonstans i huvet! Det är ingen dålig gissning att det är just sådana bilister som är själva problemet och som orsakar samhällskostnader för att bygga hastighetshinder mm.

Har ofta kört bil i Umeå och i andra städer med farthinder och har aldrig haft problem med sådana. Skitenkelt, man sänker farten. Vilket är meningen. "Vägen är ingen lekplats" har jag hört till leda i 50 år. Vägen är uppenbarligen en lekplats för vissa bilister och motorcyklister, det behöver man inte köra långt för att erfara. Där det bor folk finns det barn, gamla, döva, halta och lytta och de kan inte förbjudas att använda vägen eller passera över vägen. Det är en fascistoid tanke att gator och vägar ska rensas från gamla, barn, döva, halta, lytta och övriga människor som hindrar "bror duktig" från att visa sin eminenta förmåga att skita i hastighetsgränser och vanlig hyfs och respekt människor emellan.

Kommentarspalten till Bovikenartikeln är bitvis en beklämmande läsning. Man får verkligen hoppas att dessa kommentarer inte är representativa för  begåvningsgenomsnittet  på bilister i allmänhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.