Indignations-TV och doping

Det kan inte vara lätt att konkurrera på världsmarknaden när en stor andel länder är diktaturer. Svenska säljare sliter året runt för att sälja svenska varor och hålla sysselsättningen uppe i svenska fabriker och deras utvecklingsavdelningar. De svenska multinationella företagen skulle vardera behöva ett helt FBI för att aldrig göra fel. Kanske skulle våra säljare behöva en svart lista på alla länder som är demokratiskt opålitliga och som vi absolut inte ska göra affärer med. Men vem gör listan? F d kommunistkramare som inte sällan vill bojkotta alla israeliska företag?

Uppdrag granskning gör dock många bra program, särskilt när de avslöjar fuskare inom stat, landsting och kommun. Här finns åtskilligt som ännu inte är avslöjat! Eller gjort satirprogram på.

En turkisk längdhopperska har fastnat i dopingkontroll. Hade hon tävlat för Jamaica, USA, Ryssland eller något annat erfaret land i dopingbranschen hade hon kunnat klara sig. Ska vi vara allvarliga är friidrotten, alla idrotters moder, rena farsen när det gäller doping. Dwain Chambers GB och  Marion Jones USA hade dopat sig årligen i 10 år innan de åkte fast. För Marion Jones del då inte i en dopingkontroll utan på grund av "olyckliga omständigheter". Hon hade ren otur! Det är bara klantskallar som åker dit. "Jamaicaundret" ger friidrotten mångmiljardinkomster i Dollar och Euro. Jamaica är därmed vaccinerade mot alla avslöjanden. Rätta mig om jag har fel!!

Elitserien har börjat. Det tog bara 5 minuter innan första hjärnskakningen. Det finns inte minsta tecken på att snittet på 2 hjärnskakningar per omgång skall minska. Innan säsongen är över har vi alltså över 100 hjärnskakningar. Den framtida rekryteringen till demensboendena är därmed säkrad. Varje lag håller sig numera med en hjärnskakningsexpert vilket är helt följdriktigt. Varför inte en särskild ishockeydomare som skriker "ten and out" när offret ligger där i kramper på isen.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.