Ishockey = hjärnskakning

http://www.expressen.se/sport/hockey/elitserien/niclas-wallin-jag-holl-pa-att-bli-tokig/

Det är det här jag skriver om när jag angriper våldshockeyn. Bra att Expressen skriver om offren, t ex Niclas Wallin,  som tvingas sluta spela hockey och som riskerar förtida demens eller ännu värre saker. Om ishockeyförbundet har siffror på alla förtidspensionerade ishockeyspelare och de svåra följdverkningarna så är förbundet bra på att dölja den bistra verkligheten. Sååådan ääär kapiiitalismen, såådan ääär den armes lööön…..

I stället för att göra indignations-TV om svenska säljare i Telia-Sonera som säljer telelösningar i Uzbekistan enligt de kutymer som råder där kunde man ägna sig åt våldets följder inom hockeyn eller det rikliga cigarettrökandet i snart sagt alla filmer och TV-produktioner. Hur ser betalningsvägarna ut mellan tobakskapitalet och film-TV-producenterna?? Bara en enfaldig kan tro att de gör massiv reklam för rökning gratis och franco! Usch vad unket! Och då inte bara luften.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.