Islamister våldtar Egypten

Så händer det som vi i den sekulärt styrda världen inte trodde skulle hända, att Egypten nu är på väg att bli en testuggarnation som t ex Iran. Muslimska brödraskapet låg väldigt lågt inför valet och även många kvinnor röstade på mullagänget i tron att de menade vad de sa. Nu visar president Mursi sitt rätta ansikte. Författningen och lagstiftningen sägs vila på koranens grund och då kan det ju bara gå åt helsicke. Förlorar nu demokraterna och kvinnorna kampen mot det äckliga skäggväldet sänker sig förmodligen mörkret över Egypten för lång tid framöver. Arma land!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/egypten-ar-pa-vag-mot-religiost-styre_7736954.svd

3 kommentarer

  1. Håkan Rombe

    Svar till Sven. (2012-12-08 02:30)
    Definitivt konspirationsteorier! Världen går mot sekulariserade statsskick i takt med att utbildningsnivån höjs. Evolutionsläran, astronomi, kemi etc etc gör ju att det blir intellektuellt svårhanterligt att vara bokstavstrogen till det som står i böcker som skrevs för 1000-tals år sedan. Detta är en påverkande faktor, den viktigaste. Den som kan sin historia vet också det över tid pågår assimilation. Om vi tar exemplet muslimer i Sverige är de flesta sekulariserade ungefär som de flesta svenskar förhåller sig till kristendomen t ex att julen är familj, julklappar och en fruktansvärd massa fettdrivande god mat och njutbara julsånger. De flesta barn och även vuxna tänker julklappar när de hör ”Stilla Natt”. S k betingad reflex.
    Jag tycker det är historielöst och onödigt att skrämma upp folk med hemskheter som skulle stå för dörren i Sverige. Det kommer helt enkelt inte att ske, vi är i stället en fristad för religionsförtryckta människor. Inga präster och ayatollor kommer att styra den svenska staten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.