Kalle Anka ny partiledare i Italien!

Kalle Anka sopar hem 25 % av rösterna i parlamentsvalet. Partistyrelsen består förutom av självskrivne Kalle Anka även av ledamöterna Knatte och Fnatte men inga fler. Partiprogrammet finns inte i tryck utan finns i sin helhet i Kalle Ankas huvud, snett bakom näbben. Tillsamman med ett annat parti som har den stenrike och småflickskåte gamlingen Joakim von Anka som partiledare får man nästan 50 % av ledamöterna i parlamentet.

Av okänd anledning har de flesta italienska väljarna klarat  grundskolan, men detta misstänkt goda resultat kan bero på dopning misstänker bedömare.Det svävar något onaturligt över detta land. Kanske påven också skulle vara Italiens kung och diktator av guds nåde?

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.