Expressen och Hells Angels

För ett antal år sedan visade det sig att en av Expressens journalister hade intimt samröre med en en av banditerna i  Hells Angels. Bl a handlade det om delad lägenhet mm. Journalisten ifråga fick visst sparken och jag vet inte vad  han gör nu för tiden. Expressen har för vana att servera nyheter från banditgänget Hells Angels med jämna mellanrum, ett slags hovreportage. Härvid toppas artikeln för det mesta av Hells Angels logga, stort uppslagen på ett dominerande sätt. Reklamvärdet av detta för Hells Angels måste vara stort. Frågan är vad som ligger bakom denna beredvillighet från Expressens sida att hjälpa kriminella organisationer med sin marknadsföring. Expressen är inte den enda dagstidning som låtit sig bländas av kriminellas olika varumärken och ibland gått för långt i kompisgemenskap. Usch och fy!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.