Examen i självmordsbombarskolan

Under en lektion i en skola för självmordsbombare norr om Bagdad har 22 elever dödats när läraren demonstrerade hur man utlöser ett självmordbombarbälte. Skolan drivs av extrema sunnimuslimer och målgruppen för mordiska  islamister av sunnisort är oftast shiamuslimer mera sällan amerikaner och kristna. Ungefär som att pingstvänner och missionsförbundare skulle hålla på med att spränga varandra i luften om vi överför beteendet till svenska förhållanden. Nu ryktas det från yrkesinspektionen i Irak att lärare på självmordsbombarskolor  hädanefter bara får spränga fyrverkerismällare under lektionerna. De sunnielever som överlevt denna självmordsbombarskola och i sitt framtida yrkesliv spränger sig själva och shiamuslimer i luften och därmed hamnar i paradiset får bara 7 jungfrur, alltså bara en tiondel av det ordinarie antalet.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/sjalvmordsbombare-rakade-spranga-sina-egna-elever/

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.