Putin och Legkov

Alla såg det. Jag såg det. När Legkov (vid åsynen av Putin på läktaren?) satte in en långspurt så jag trodde han skulle rusa ifatt Johan Olsson på nolltid innan växling. Legkov såg ut som en skenande snöslunga. Jag fick hjärtstillestånd. För mitt inre såg jag Mühleg när han stormade ifrån Per Elofsson i Aspen-OS. Som en gulögd utomjording. Jag fick negativa tankar och befarade att de två bästa ryssarna hade avstått 15 km klassiskt för att ”förbereda sig” om ni förstår vad jag menar. Putin hade en uppspeedande effekt på Legkov men de andra 3 ryssarna blev tydligen bensvaga när de fick se Putin på läktaren. Respekt kan vara negativt! Lars Nelson i svenska laget var fullständigt respektlös, ungefär som Foppa när han lade STRAFFEN mot Canada.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.