Reptilhjärnan Putin

Reagerar på det sätt en exkommunistisk imperialist är programmerad. Han har byggt upp en image med björnjakt, kroppsbyggning, ultimate fighting och annat Nordkorealiknande pajasfasoner,. Nu måste han upp till bevis. Arma värld!

5 kommentarer

 1. Mr Cool

  Notera också hur tyst det är från vänsterpolitiker (kommunister) som annars alltid brukar gläfsa och uttala sig i andra sammanhang (Sjöstedt m.fl.), men även lokala politiker som har kommunismen som förebild. Det är nog många f.d. öststater som idag är mycket tacksamma för att vara med i NATO. Förra året skickade svenska SIDA 32 miljoner i ekonomiskt BISTÅND till denna skurkstat som i närtid satsar hundratals MILJARDER på sin krigsmakt. Förskingring av skattepengar……

  • B-G. Burman

   Mr Cool måste ha missat att vänsterpartiet i Sverige inte har kommunismen som förebild. Detta är en maktkamp mella Putin och EU-kramarna och V tar avstånd från båda.

   • Mr Cool

    Om det nu är så att V inte har kommunismen som förebild så utgår jag ifrån att du även anser att SD inte har nazismen som förebild. För det är väl inte så illa att du är inkonsekvent?

 2. mathias

  Jag anser mig själv höra till mitten i svensk politik och har därför samma uppfattning som du vad gäller extremism på vänster och högerfalangen.
  Men att kalla ryssland ledning nu för kommunister är enbart enfaldigt.
  Ja putin är en fd kgb agent men du skulle ha varit en kommunist du med ifall du föddes där.
  Tycker alla ni anti ryssar har helt tappat greppet ja menar kolla på storbrittaninen som skyddade exil oligarker som förlorat mot putin men roffat åt sig så mycket som möjligt under den tiden de var där på olagligt sätt så som de påstår putin gjort.
  Trots det så skyddade de dem i väst enbart för att de var en fiende till putin och säkerligen lovat en mer västvänlig politik.
  Allt snack om demokrati hit och dit är bara skitsnack från väst sida utan vad allt handlar om är handelsavtal och ekonomiska fördelar.
  Självklart vill ryssland försvara sitt intresse område precis som vi i väst gör.
  Av vilken anledning har Usa baser i sydkorea japan tyskland afganihstan baharain bulgarien grönland guam italien kuwait Kyrgyzstan Oman Pakistan Portugal Qatar Saudi Arabia Singapore Spain Turkey United Arab Emirates United Kingdom.
  Och sedan att usa har 50% av hela världens försvars budget på allt det de gör mig orolig då man ser hur utvecklingen i usa går.
  Men de är sånt som ni höger troll aldrig tänker på utan de ända onda är kommunister dit inte ryssland hör längre även fast du i din ryss skräck fortsätter inbilla dig saker. ryssland vill inte utöka sitt territorium utan vill bibehålla ett status que med sina grannnländer. de är väl mångt mycket bättre än vad usa gjorde då de under falska omständigheter anföll irak o lurade hela sin befolkning att de var ett stort hot mot usas fastland och att regimen där stött al qaida fast än det snarare var tvärt om.
  Usa försvarade sina intressen i det kriget men du var helt tyst då i din kritick även fast de var ett orättfärdigt krig.
  Och kom nu inte o säg att de gjorde det för iraks befolknings skull (saddam var en avskyvärd diktator.) om så vore fallet varför räddar dem inte nordkoreas befolkning ? För de kan ju inte vara av rädlsa att nord ska använda massförstörelsevapen för det sa ju bush att irak hade o ändå anföll han dem.

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Det finns skäl oroa sig för utvecklingen i odemokratisk riktning i Ryssland. Putins stormaktsambitioner inkluderar de tidigare förslavade nationerna i Sovjetunionen. Baltstaterna t ex har anledning hålla sig klarvakna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.