Informationskriget om Ukraina

Ryska media (=Putin numera) avslöjar för femtielfte gången att det var Ukraina som mördade hundratals passagerare på flight MH17 genom att skjuta ned planet.Denna gång är det ett anonymt vittne som ”avslöjar” hur det gick till. Allt enligt den urgamla principen att om man upprepar en lögn tillräckligt ofta börjar folk bli osäkra om sanningen.

Nu finns det trovärdiga anonyma källor som vill hävda att det anonyma vittnet i själva verket är Putin själv som var nere i skogarna i östra Ukraina ridande på sin svarta stridshingst som till på köpet var sadlad med Peter Den Stores gamla sadel. Efter att ha bevittnat nedskjutningen av trafikflygplanet red Putin tillbaka till Moskva i sporrsträck utan uppehåll för vila. Det tog 5 dagar.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.