Lämna tillbaka Karelen!

Ryssland med sin uppblåsta kejsare Putin bör lämna tillbaka det stulna landområdet Karelen till Finland och ta tillbaka alla ryssar som bosatte sig i finska hem. Rövare och banditer! Många finnar längtar ännu efter att äntligen få komma hem trots det förfall den ryska eran orsakat.

Ryssarna är som vanligt komplett okunniga om vad som hände 1939-40. Och överhuvudtaget!! Historien om hur ryssar slaktades i 100000-tals för att erövra landområden av en granne har kuslig aktualitet idag. Ukraina!

Finland har till skillnad från Sverige ett försvar vilket nog innebär att Putin aktar sig jäkligt noga. Putin har säkert läst läxan från 1939-40! Sverige som måste förlita sig på andra bör ta det följdriktiga steget att gå med i NATO!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.