Dödsdomar för häxeri

Obs! Inget aprilskämt! Saudiarabien dömer människor till döden för häxeri och trolldom. Här leder kristendom med trehundra år före islam. En liten fis om vi beaktar att människan har funnits något miljontal år på jorden!    Behöver islam i Saudiarabien tre hundra år? Dags för franska revolutionen i repris?

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

    • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

      Ja hemskt! Det goda var avskaffandet av monarkin och adelsväldet och framväxten av de mänskliga rättigheterna. Men steg bakåt inträffade under tiotals år. Nä massavrättningarna kan mänskligheten vara utan!

    • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

      Rätt i sak men odiplomatiskt hanterat.Hade en saudisk kvinna sagt det Wallström sade hade hon halshuggits offentligt! Men skulle vi inte sälja våra produkter till länder som leds av religiösa stollar skulle vår levnadsstandard sjunka väsentligt! Kanske bäst vara diplomatisk…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.