9-årig flicka våldtogs av IS-män

Hon riskerar att dö enl DN. IS-krigarna lär ju enligt egen utsago (och andras tyvärr) hamna i paradiset. Jag betackar mig för detta paradis! Jag föredrar skärselden framför att hamna på ett ställe tätt befolkat av mördare, våldtäktsmän och homofoba och intoleranta människor. Kristenheten har ganska stor representation i paradiset. Homofoba pastorer från Sverige och korsfarare (barbarer) hamnar ju också där. Men det kanske finns en uppdelning i avdelningar där någon avdelning, åtminstone, är exklusivt avsedd för anständiga människor. Jag känner många sådana som inte utbasunerar sin rätt till enkelbiljett till paradiset.

Enligt mörkrets makter och vissa heliga böcker tillhör kvinnan mannen som en ägodel vilken som helst. Get, motorcykel eller möbel. En get eller motorcykel behöver ingen utbildning så därför spränger islamisterna skolor för flickor och mördar flickorna med kulsprutor. Och dessa män hamnar också i detta paradis.  Jag säger då bara det!!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nioaring-gravid-efter-is-valdtakter-riskerar-livet/

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.