Demonutdrivning i USA på 2-åring

Han dog! Det hände i USA enl artikel nedan i DN. Pojkstackarn fick endast ”renande” vatten under 25 dagar. Nu är det inte bara i USA demonutdrivning förekommer. Jag hörde talas om en tonårig tjej i norra Sverige för ett par decennier sedan som inte mådde bra psykiskt, vilket tyvärr inte är ovanligt, och som utsattes för demonutdrivning av en församling i Västerbotten. Det ska ha skett ute på en myr en sommarnatt en bit utanför samhället. Flickan överlevde tillställningen men mådde bara sämre efteråt. Det skulle jag också ha gjort. Vem mår bra av den totala galenskapen?

I Australien stiftas en lag som riktar sig mot vaccinationsvägran för barn.Föräldrar som vägrar låta vaccinera sina barn med den vanliga sammansättningen mot difteri, mässlingen etc går förlustig alla samhällsbidrag gällande barnet såsom barnbidrag etc. Orsaken är att allt fler föräldrar tror på hokuspokusfilosofer och andeutdrivande predikanter i stället för på vetenskapen och det medför stor risk för epidemier med stora hälsorisker.  I ett debattprogram i SVT för ett tag sedan hade man tussat ihop medicinsk vetenskap med hokuspokusfilosofer och ansåg väl därmed att det var ”balans” i programmet.Vilket det därmed naturligtvis inte var. Lika tokigt som om det skulle vara ett debattprogram om marsfärder för människan och man i programmet ”för balansens skull” skulle ha en motpol som hävdar att mars snurrar runt jorden i stället för runt solen.

Tro på vittra, trolldom, onda andar, andeutdrivning, spöken, homeopatisk medicin etc ska naturligtvis inte vara representerad i seriös samhällsdebatt. I USA slutade dylik tro med en 2-årig pojkes död!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/barn-kan-ha-ritualsvultits-till-dods/

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.