Lambertz vs Leif GW

Ny fight på gång. Lambertz ger ut bok och blir polisanmäld för förtal. Men vem har rätt? Före resningarna hade domstolarna rätt. Definitionsmässigt. Nu finns domar med motsatt resultat och domstolarna har återigen definitionsmässigt rätt. Fast domarna är tvärtom.

För att kunna ta definitiv ställning i denna infekterade fight mellan juridikens höjdare saknas något väldigt väsentligt nämligen alternativa gärningsmän. Inte en enda alternativ gärningsman har fällts i domstol och NÅGON borde väl ha kunnat fällas när det är fråga om tiotalet mord. För min egen del väntar jag med spänning på det yttersta beviset för att domarna mot Quick var fel, nämligen en enda fälld gärningsman.

Etiketter: , ,

7 kommentarer

 1. Mathias

  Problemet är ju att de gått så lång tid och att man har aldrig undersökt någon annan misstänkt gärningsman utan de fanns bara quick i deras hjärnor.
  Finns ju hur många fakta som helst som visar att åklagaren o utredarna inte velat kolla nån annan gärningsman och i det närmaste klippt och klistrat för att få fallen dit de velat ha dem.
  All skugga faller på Christer van der kwast samt utredarna och om jag vore de anhöriga skulle jag stämma dem alla för att de nu troligen har gått för lång tid att hitta de rätta mördarna.
  Sedan kan man ju undra vad Göran Lambertz gjort som känner sig så träffad att han gått och blivit högsta domstolens hov narr pga detta fall.

 2. DKockens hörna

  Undrar i mitt stilla sinne,vilken neurologisk sjukdom Lambertz lider av.?
  När man inte kan/vill ta till sig fakta,har man inget att göra inom juridiken.
  Åt andre hållet,vad är en cirkus utan clown ?

 3. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

  Vet inte vad jag ska tro. Hoppas jag lever så länge att någon åker dit. Mest suspekt tycker jag de psykiatriska utredningarna verkar vara.

 4. Pieter Kuiper

  Nja, tingsrätten fällde ju en annan för mordet på Johan. Sedan är inte alla försvinnanden nödvändigtvis mord. Zelmanovits frös nog ihjäl i skogen, till exempel.

 5. Mikael

  Tyvärr har väl klåparna i denna rättsskandal antagligen tramsat bort möjligheten att få fast de riktiga gärningsmännen. Alla spår lär vara iskalla vid det här laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.