Lex Hagamannen-hjärnsläpp!

Justitieministern vill äntligen se över de horribla lagar som nu förpassar kvinnornas rättigheter till avgrunden där denne ”oåtgärdade” man kommer att vistas. Den yrkesutbildning i Norrbotten som det pratas om är helt enkelt en utbildning på EN GYMNASIESKOLA! Det är min själ hjärnsläpp! Många tjejer ser nu hur en emotsedd trevlig skolgång förvandlas till rädsla och skräck. Hur många elever byter nu skola???

Jag kan inte tänka mig annat än att utbildningen försiggår i Hagamannens bostad, dessutom med stenkoll på var han finns dygnets alla minuter. Elektronisk fotboja är kanske lösningen.

Utredning och antagande av nya lagar torde vara en process som tar år och det hjälper föga i den akuta situation som nu råder. I Norge lyckades man vrida och vända på lagarna så att Breivik sitter inlåst för resten av livet trots avsaknad av livstidsstraff. Något liknande kunde väl ha gjorts i detta mycket speciella fall som liknar Breivikfallet i så måtto att faran för allmänheten finns kvar livslångt hos gärningsmannen. I förevarande fall ligger faran hos kvinnorna och då är det väl mindre noga…..

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. dkocken

    För i tiden (nera i Danmark) fick personer som ”hagagubben” välja på att komma av med kronjuvelerna,evt lobotomi om dom ville vistas bland folk.
    Jag vill föreslå kemisk kastraktion antabus fotboja samt utegångsförbud efter 22.00

  2. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

    Bra förslag! Många är inne på samma linje men fortfarande gäller ’många chanser till’ för kvinnoförstörarna! Ska den vidriga barnamördaren Anders Eklund också släppas ut och få nytt körkort? Jag vill spy!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.