Ännu mera hjärnskakningar!

Bara 2 dagar efter min förra blogg  smäller det igen! Medvetslösa spelare och hjärnskakningar. Ishockeylagens anställda  hjärnskakningsläkare har fullt upp. I kvällens omgång i SHL inträffar tre hjärnskakningar med bara några minuters intervall i tre matcher. Jublar publiken även åt dessa hjärnskakningsoffer??? Aftonbladets reporter Hans Abrahamsson skriver, ”Jag vill inte skriva om det här” och ”Jag mår illa”.  Detta är väl den enda sprickan i kommentatorsfasaden. Ett av problemen är att kommentatorer och journalister skiter i denna jättestora baksida av showen.  Den av våld alltid synbarligen upphetsade kommentatorn Wikegård, vad säger han? ”Som jag ser det får han skylla sig själv”??

Hjärnskakningsutvecklingen är helt utom kontroll. Från ishockeyns paraplyorganisationer t ex Ishockeyförbundet intet nytt! Jag säger återigen. Kommunerna bör snarast dra in allt eventuellt stöd till dessa vinstdrivande hockeyaktiebolag som producerar hjärnskakningar och invaliditet. Företag som sponsrar dessa producenter av våld och hjärnskakningar, hur tänker de om framtiden. Är bårar, ambulanser, hjärnskakningar, hjärnskakningsläkare något som främjar försäljningen?

Läs gärna länken nedan!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/shl/article22139015.ab

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.