Fallande master

Fortfarande vet vi inte vilka som är gärningsmän men många teorier finns. Säkerhetsforskaren Wilhelm Agrell utesluter inte främmande makt och skulle det vara så är det mycket oroande. Jag minns 1970-80-talen när tavelförsäljare från öststaterna besökte militära befattningshavare och stridspiloter m fl. Det råder nog ingen tvekan om att det var förberedelser  för att slå ut viktiga befattningshavare i inledningen av en militär attack mot Sverige. Ryska lastbilar trafikerade vägar långt utanför de stora trafikstråken, som t ex E 4. Intressant var också broars bredd och lasttålighet. D v s ren krigsplanering.

Mastfällningarna kunde vara övning ingående i krigsplanering mot Sverige, som vi vet pågår. Men insatsen är också väldigt hög eftersom ett avslöjande skulle skada Rysslands anseende oerhört. Är det svenska sabotagehandlingar finns väl stora möjligheter att gripa de skyldiga. Vi har ju haft en rad samhällshatare och psykopater genom åren som anlagt bränder, sprängt och attackerat myndigheter.

Men visst är det märkligt att inte viktiga tele och TV-master är kameraövervakade  och har muttrar i stagen som inte enkelt kan skruvas loss med en vanlig skiftnyckel! Vi lever i tider när inte beröringsskräcken för övervakningskameror får ta överhanden.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.