Navalnyj förgiftad?

Den ryske oppositionspolitikern som fängslades vid demonstrationerna i Moskva visar symptom på allergichock trots att han aldrig tidigare haft allergisymptom. Han ska nu sitta fängslad i 30 dagar och vi får hoppas att hans dagar inte är räknade. Det tog ju lite längre tid att ta livet av advokaten Magnitsky….. Staten Ryssland kan ju förgifta misshagliga medborgare utomlands så varför inte i det egna landet som variation till skjutvapen och dynamit.

KGB-staten Ryssland förnekar sig inte. Fortsättning följer naturligtvis!

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

 1. GF.

  Ja det har du rätt i att som du skriver ”staten Ryssland kan ju förgifta…” ,men det kan nog alla stater ,skulle jag vilja påstå! KAN!
  Men jag förstår att du menar att staten Ryssland ligger bakom tex. den senaste förgiftningen av ryssen i England ,isf. vore det bra om du kunde visa källa på det,,,går även bra om du länkar till bevis att just STATEN Ryssland ligger bakom det! Du kan ju när du ändå håller på visa källa el.länk till det övriga du påstår!
  Eller du kanske ”bara” är en trångsynt rysshatare som dom övriga vänsterblivna,,, i den berömda men ack så inkompetenta 7klöver som sprider lögner och hat över länder både här o där!?
  Det är såna som du som kommer att få bära korset när Sverige i en framtid styrs av det muslimska partiet Jasin tex.,när väl (S)löfven,s mfl. partiers importerade valboskap har blivit tillräckligt många och känner sig kunna stå på egna ben utan bidragen från tex. (S),,,,DÅ herr Rombe får du lyda under sharialagarna,som redan praktiseras på flera ställen i SVERIGE! (Ja detta om det inte blir ett inbördeskrig i Sverige innan dess !)
  Om du då lever, skulle jag tro att du gärna skulle vilja att ryssen kommer o befriar oss från islams sekt… ehum,,, ja menar religion!
  Men jag kan ju ha fel Ds.
  Förbannat less på dit ogrundade rysshat !
  Häls.Anti globalisten.

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Jag hatar inte ryssar, de flesta är som folk är mest trevliga och generösa människor. Men jag ogillar starkt kejsare som inte bara var diktatorer över sitt folk utan även ägde folket som om de vore husdjur. Det blev inte bättre av att kommunisterna gjorde statskupp med Lenin i spetsen och förslavade folket en gång till. Kommunismen ägde och förgjorde folket med Stalin som den mest grymme diktatorn. Det fanns förhoppningar att det ryska folket skulle få full demokrati 1991 och framåt men demokratin med fria rättvisa val, oberoende domstolar, fri etablering av nya partier och fri press mm. De förhoppningarna har kommit på skam. Man kan inte annat än tycka synd om ryssarna som borde ha lidit nog av diktatursfasoner, korruption från den högste till långt ned i samhällskroppen och fattigdom. Ryssar i gemen är som sagt trevliga och generösa människor.

   • GF.

    Ja du Rombe ,,,det var ju också ett sätt ,att gå tillbaka i tiden för att urskulda dig själv från din egen ursprungs post,,,jaja alla sätt är bra utom ……!
    Men lite credd får du i alla fall,för din ’nya’ inställning till Ryssarna !
    Anti globallisten /GF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.