Trump personlighetsstörd

Världens mäktigaste man är helt uppenbart inte riktigt kry i huvudet. Till diagnosen narcissism (grandios självbild) kan läggas verklighetsflykt (eskapism). Man behöver inte vara psykologiprofessor för att konstatera detta. Trump tror befängt nog och på allvar att han vunnit presidentvalet i USA vilket var och en kan konstatera genom att observera hans fabulerande på presskonferenser. Psykologiprofessorn Mary L Trumps spådom att hennes farbror kommer att använda kvarvarande tid i Vita Huset till att stöka och förstöra så mycket som möjligt ser ut att slå in.
Frågan är om inte vicepresident Pence måste se till att Trump tas in på psykakuten och själv ta över ansvaret de sista två månaderna.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Gunnar F.

    Karma is a universall law says what goes around comes around! Kanske långvattnarn skulle ägna en tanke åt. //GF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.