Postnord Rocketmail?

Långsjöby har många husutfarter och plogkanterna är väldigt höga och hastighetsbegränsningen är 50 km. Det verkar inte bekymra en förarna av postbilen. Det handlar om farter när körkortet sitter löst. Här i byn finns barn, äldre, hundar, katter, rådjur, renar som kan hoppa ut på vägen dolda av de höga plogkanterna. Jag klagade hos Postnord i Storuman för att antal år sedan men utan synbarlig verkan.

Företagens firmabilar märkta med företagens namn och logga är en del av företagens marknadsföring. Förarna av dessa bilar visar företagens ansikte utåt mot kunder, leverantörer och andra intressenter. Vad sänder bilförarna bakom ratten för signaler till företagets intressenter när de far fram hänsynslöst i trafiken brytande mot viktiga säkerhetsregler? Verkligen dålig reklam för arbetsgivaren!
Hur många anställda i firmabilar förstår sin roll för arbetsgivarens goodwill?

Hur många riksdagsmän och kommunalråd förstår vad de håller på med när de åker fast för 147 km/tim? Och sedan klagar på dyr bensin-diesel? Ståuppkomik!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.