Postnord-ett svart hål?

Jag undrar om Postnord Lycksele är en form av svart hål. Det leverantörer överlämnar för transport till sina kunder i Storuman har en tendens att försvinna/tappas bort i Postnords lokaler i Lycksele (det svarta hålet). För en dryg månad sedan inregistrerade Lycksele en lastpall varor till mig en torsdag morgon enligt spårningen. Enligt transportavtalet skulle Postnord ringa mig för avtal om tid för leverans till min dörr i Långsjöby. Jag ringde Postnords telefonnummer (i Stockholm eller New Delhi?)och blev placerad i kö som nummer 16. Efter väntan, väntan fick jag tala med kundtjänst och vederbörande gav besked att kl 1000 tisdag nästa vecka skulle någon på Lyckseleterminalen ringa mig och avtala om tid för varans ankomst till min dörr. Ingen ringde! Så plötsligt efter hemkomst från ett arbete tisdag eller onsdag stod pallen med varorna på min parkering. Ingen hade ringt! Något direktnummer till Lyckseleterminalen har jag fortfarande inte fått. De kan kanske bli störda av kunder? 5-6 dagar hade min leverans skräpat i Postnord Lyckseles lokaler.

Nu väntar jag ett nytt paket på ett par kg. I går torsdag kl 0731 registrerades paketet i Lyckseleterminalen. Torsdagen var utlovad leveransdag. Jag åkte 3 mil till Storuman för att hämta ut paketet som normalt inregistreras i Storuman på utlämningsstället före kl 1200. Efter att ha talat med utlämningsstället konstaterades att paketet hade fastnat i Postnords lokaler i Lycksele, det svarta hålet! Nu idag fredag kan jag konstatera att paketet mycket sannolikt fortfarande ligger och skräpar i Postnords lokaler i Lycksele och då får jag paketet i bästa fall på måndag. Paketet innehåller varor från Apoteket Kronan som jag behöver i helgen för vård av anhörig. Postnord Lycksele är ett sju j–a skämt!! Någon måste ha hamnat helt fel i tillvaron som har en anställning där nöjda kunder är A och O för företaget.

Tillägg: Postnord har beordrat eftersökning av paketet och har ännu kl 1800 inte hittat det. Rutinerna för pakettransport och leverans är väldigt säkra så jag börjar undra. Ett paket från Apoteket Kronan kanske någon anställd i Postnord trodde innehöll något narkotiskt preparat och helt enkelt stal det för öppning senare. I så fall blev det nog en överraskning för tjuven. Paketet innehåller engångstrosor med magasineringsförmåga.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.