Postnord Lycksele Svart hål fortsättning

Mitt paket från Apoteket Kronan inregistrerades hos Postnord i Lycksele torsdag 1 juli kl 0731. Sedan har paketet gått upp i rök! Det anlände inte som vanligt till utlämningsstället i Storuman samma dag 1 juli före lunch. Paketet i storlek ca 3x3x4 dm är ju inget som försvinner i någon golvspringa. Jag var vid två tillfällen i fredags i kontakt med Postnords kundtjänst och de lovade att skaffa fram paketet. Sedan är det tyst från Kundtjänst. Knäpp tyst! Case closed kanske man tycker. Jag är inte förvånad kan man säga.

Med tanke på den stora säkerhet som råder genom att paketen registreras vid varje omlastning ska ett paket 3x3x4 dm inte kunna försvinna annat än genom kriminell handling av någon i kedjan Postnords terminal i Lycksele – transport till Storuman och vid lossning till utlämningsstället i Storuman. Det kan inte ha varit mer än ett ytterst litet fåtal personer som handskats med paketen denna dag 1 juli år 2021. Som jag skrev i fredags kanske någon tyckte att innehållet i ett paket från ett Apotek var särskilt intressant att snoka i.

Jag ska nu konferera med säljaren om vem som ska göra polisanmälan. Jag ska när jag vet mer redovisa vad som händer i detta ärende!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.