PostNord Lycksele igen. Nummer 3.

Paketet dök upp på utlämningsstället i Storuman vid 11-tiden idag. Det hade Kundservice PostNord i Västerås förstås upptäckt samtidigt men någon förklaring har jag inte fått men en ursäkt från Kundservice i Västerås. Alltid något. Jag vet alltså ännu inte vilken förklaring PostNord har till paketets tillfälliga försvinnande i fem dagar.

Jag misstänker mycket starkt att paketet varit öppnat och har tagit bilder på tejpningen. Jag har nämligen tejpningen av liknande paket från Apotek Kronan att jämföra med. Apoteket Kronan har begärt att få titta på bilderna. Kartongen bevarar jag om rättvisan skulle intressera sig för det som försiggår inom PostNord Lycksele. Det nu aktuella paketet öppnade jag i botten så att den misstänkta tejpningen är original!

Fortsättning följer är jag rädd.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Stina Evertsson

    Då var jag inte ensam. Jag väntade ett paket som enligt leveranskedjan ska ha lämnat Umeå den 30/6 och ska ha anlänt till Lycksele terminal den 1/7 tidigt på morgonen. Då paketet fortfarande inte kommit som utlovat så kontaktar jag utlämningsstället i Storuman då jag tänkte att det kanske har blivit en miss med sms tjänst då mitt paket borde ha anlänt till dem. Inget paket fanns och de hänvisade att jag skulle kontakta Post Nord.
    Jag ringer Post Nord kundtjänst som beklagar då de ser att paketet fastnat i Lyckseles terminal. Kundtjänst säger att de har haft problem med Post Nords terminal i Lycksele. Stora problem kan jag tycka då en leverans på 10 mil ska ta 6 dagar!! Då jag äntligen får hämta ut mitt paket var det dessutom öppnat då ingen tejp fanns kvar. Tur att sakerna fanns kvar, var nog inte det någon behövde!
    Post Nord hänvisade att jag skulle göra en reklamation för sen leverans och nu överväger jag faktiskt att göra det då jag läser att det finns fler som blivit drabbad. Något galet måste det vara på Post Nord terminalen i Lycksele.

  2. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

    Tack för kommentar! Jag tror det är dags att polisanmäla PostNord Lycksele för där pågår uppenbart kriminell verksamhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.