PostNord Lycksele nr 4

I en kommentar till mina inlägg om PostNord Lycksele skriver en kvinna i dag om en liknande händelse 1 juli. Ett paket försvann på PostNord Lycksele samtidigt som mitt paket försvann. Det har nu kommit fram 6 dagar försenat. Öppnat! Det var inte ens igentejpat! Samma obegripliga försvinnande och paketet dyker dessutom upp nästan en vecka försenat till utlämningsstället. Det måste alltså finnas en slamkrypare i PostNords personal som verkar vara nyfiken på paket som i mitt fall hade apotek som avsändare. Det borde ringa i en klocka någonstans….

Jag har hittills inte fått några indikationer på att PostNord Lycksele utreder detta. De har inte hört av sig och har jättehemliga telefonnummer så jag har nu polisanmält Post Nord Lycksele så då får väl rättvisan agera på lämpligt sätt.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.