Kritiskt läge för Sverige

Det jag varnat för i mer än 20 år har nu hänt. Raseringen av vårt försvar som både S-ledda och M-ledda regeringar varit flitiga att genomföra har försatt oss i ett kritiskt läge försvarsmässigt. Motståndet mot NATO-medlemskap som hos S har närmast religionsliknande karaktär (tro har ersatt vetande) har försatt oss i ett läge där vi måste tigga om hjälp hos demokratiska stater som haft vettet att se om sitt hus. 28 demokratiska länder utgör NATO t ex Norge, Danmark, Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Tyskland, Estland, Lettland, Litauen, USA, Italien, Spanien, Polen för att nämna några.
Putin (Putler) har i över 20 års tid sagt vad han tänker göra. D v s återförslava länderna i tidigare Sovjetunionen och Warszawa-pakten. Detta aggressionsspråk har blivit allt tydligare och har de senaste åren kommit till uttryck i konkreta planer. Intressesfär inkluderande bl a Sverige har proklamerats. Vem är nu förvånad över att den åldrande Putin nu inser att han måste skrida till verket för att rädda sitt eget huvud? Tiden rinner ut även för gangstrar och tsarer.

Sverige måste nu försöka reparera verkningarna av tidigare års floskler och önsketänkande och omedelbart tillsammans med Finland ansöka om medlemskap i NATO. Endast medlemskap ger oss garantier. Dessförinnan måste ”hangarfartyget Gotland”, mitt i Östersjön, säkras genom åtgärder tillsammans med NATO. Det får vara slut med önsketänkande, trollformler och handlingsförlamning.
Det handlar om Sverige fortsatt ska vara en fri stat eller lyda under en giftmördare och gangster i Kreml. Vi har större problem än en 50-öring på dieselpriset!
Rid i Natt!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Hassan

    Medan vi väntar på NATOANSLUTNING kanske vi borde kolla våra ”älgstudsare” och våra fältuniformer med tbh så vi är förberedda omngt skulle hända!?

  2. Gunnar. F.

    Du o många andra svenskar verkar tro att det är gratis att gå med i NATO!

    Kostnaden för att få gå med i NATO är 2% av BNP i avgift varje år. 2020 uppgick Sveriges BNP till 4 985 miljarder kronor.

    2% av 4 985 miljarder är 99,7 miljarder som ska tas från statsbudgetens 1 158 miljarder som svenska skatteslavar skall snyta ur näsan varje år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.