NATO-skräcken i Sverige

På senare tid har jag i stort sett gett upp. S har med hjälp av V och MP manövrerat in Sverige i ett omöjligt läge där Putler t o m hotar med kärnvapen om ”NATO skulle krypa närmare Rysslands gränser”. Vad händer när Putler är klar med Ukraina? ”Midnatt råder, tyst det är i husen, tyst i husen…” Det är helt enkelt skandalöst att vi manövrerat oss in i vårt idag utsatta läge.

Finns någon tid kvar för Sverige att överge den 70-åriga NATO-skräcken? Förmodligen högst någon vecka. Jag överväger att köpa tomt i Norge för att snabbt kunna sätta mig i säkerhet och slippa leva under galningen Putlers stövelklack. Jag känner att det är dags att ge upp min tro på att få bo och leva i ett fritt Sverige framöver.
Sorgligt, verkligen sorgligt.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Gunnar F.

    Flytta till de fega norrmännen, ja förutom den promille av annat virke som kanske finns kvar som ättlingar till de ca. 750 st. som slogs under andra världskriget i Finland.
    Jag har ett bättre förslag, flytta till Gamelsvenskby i Ukraina, där talar dem tom. svenska och blir väl snart ett NATO land som snart sagt alla utom Putin önskar, där kommer du att känna dig som hemma när det är ’natofiserat’, tryggt och lugnt, eller hur 😉

    • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

      I Norge åtnjuter man NATO:s försvarsgarantier och norrmän är inte fega. De kämpade mot nazisterna runt Narvik tills de övergavs av Frankrike och Storbritannien. Den där svenskbyn i Ukraina däremot vore intressant att besöka som turist och då kan jag ta Poltava i samma svep.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.