Alla sanktioners moder

Det var ju vad president Biden hotade med om Putler angrep Ukraina militärt. Det hotet struntade Putler i och är nu igång med att utplåna Ukrainska storstäder och staten Ukraina. Sanktionerna biter bra och Putin kan börja nedräkningen på sin diktatur.

Putler tänker tydligen kopiera idolen Stalins folkmord på Ukrainas folk, Holodomor 1933, som tog livet av ca 4 milj ukrainare. Putlers patologiska grymhet saknar gränser och ryssarna måste själva plocka bort honom. Internationella Domstolen i Haag borde utfärda en internationell häktningsorder på Putin. Han bör gripas omedelbart så fort han sticker näsan utanför sin bunker.

Jag har kompletterat mitt föregående inlägg med en beskrivning av den sadism som Putler lider av. T ex det sadistiska mordet på Litvinenko 2007 i London. Litvinenko skulle inte bara mördas, han skulle plågas ihjäl med det radioaktiva ämnet Polonium. Putler är en fullblodssadist! Putlers skuld har fastslagits av en brittisk domstol.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Gunnar F.

    Putin struntar fullständigt i väst!
    Det har kommit fram nya eventuella anledningar till varför Putin går in i Ukraina!
    Putindoktrinen vittnar om en fundamental omorientering
    Sergej Karaganov, akademiker knuten till det ryska utrikesdepartementet, pekar på att Rysslands geopolitiska ambition med Ukraina är att öka distansen till, och minimera skadorna från, en pågående civilisationskollaps man ser i Väst.
    https://nyadagbladet.se/kultur/putindoktrinen-vittnar-om-en-fundamental-omorientering/
    Gasledningen till Kina från Ryssland som det talas om, är nog ett led i denna strategi.

  2. Gunnar F.

    Därför gick Ryssland in i Ukraina – här är hela krigsförklaringen,och inte bara de 35 sek. som Svt. klippte ner Putins tal till.
    Det kan ju underlätta att få hela kontexten för att kunna förstå varför Putin gör som han gör, och inte bara Reinfeldts subjektiva tolkning, som nästan alla har köpt och som syntes på löpsedlar och blev intryckta i folks huvud.
    Här är hela talet på ca.30 min. utskrivet på svenska, samt på Youtube med engelsk text.

    https://nyadagbladet.se/utrikes/darfor-gick-ryssland-in-i-ukraina-har-ar-hela-krigsforklaringen/

    • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

      Putin struntar fullständigt i hur många människor han slaktar i sin väg. Hur han bar sig åt när ubåten Kursk låg på havsbotten med besättningen kippande efter luft säger en hel del. Han fortsatte sin semester vid Svarta Havet tills det konstaterats att alla dött och stod och skämde ut sig inför de anhöriga i Murmansk. Helt likgiltig. Men du kan fortsätta att dyrka Putin och hata ”Väst”. Alla har rätt till sin tro.

      • Gunnar F.

        Oops där tog du i !
        Jag försöker bara se saker och ting från båda håll och använder mitt kritiska tänkande, för att försöka få en balanserad insikt av saker o ting -som betydligt flera skulle göra för att inte bara tro på Main stream media svt. Tv4 Expressen Aftonbladet och andra fullkomligt vänsterorienterade ljugmedia som sprider Rysshat och andra osanningar som de alltid gjort- så behöver det inte betyda att jag dyrkar Putin och hatar väst!
        Har du förresten läst hela Putins tal eller är du som Reinfeldt som fullständigt sjukförklarar Putin efter ha sett 35 sek. av det 30 min. långa talet, och som helt plötsligt blev en total sanning, just beroende på vad msm väljer att pumpa ut till folket.
        Läs -om du inte har- hela talet du med (länken), så kanske även du får en mera nyanserad bild av varför Putin gör som han gör i Ukraina.
        Det gäller att inte falla ner i någon fälla gillrad av den enögde.

        Putin var väldigt nybakad som president under Kursk händelsen, men det fråntar honom inte att han agerade som han gjorde, skulle ha agerat mera rationellt, kan tyckas,men en förklaring kan vara att färskningar och en del andra kan hamna i stoiska uttryck och icke agerar normalt, när chockerande händelser inträffar dem själva eller i deras maktsfär som personen måste ta ansvar för.
        Ps. Du skall ha en eloge för att du tar in alla (vad jag tror) kommentarer så inte din blogg blir en megafon……., som typ fd. Kommunalrådet Lennart Holmlunds blogg!
        Det är ju därför kommentators funktionen finns, just för att bloggen inte skall kunna missbrukas, det vill ju ingen i en demokrati, eller hur?

        Detta fick nog bli mitt sista inlägg på ett tag till dig, nu får någon annan ta över för att balansera upp dina inlägg, eller så får din blogg bli en megafon av diverse subjektiva påståenden och annat.
        Hasta la Vista!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.