Fullt utvecklat vanvett hos Putin

Kvällens TV-nyheter blev inget sömnpiller för en gamling. Först krigsbrotten, raserade sjukhus, bostadshus mm i städer som börjar likna grushögar. En högröd och ilsken Putin i TV som hatar inte bara Ukraina och ”Väst” utan också delar av det ryska folket som beskrivs som förrädare och opatriotiska. Han tycker nog att det egna folket inte är värdiga nog för en sådan storslagen ledare som han själv. Det olagliga, folkrättsvidriga krig han startat mot Ukraina är på god väg att misslyckas med stora ryska förluster. Vad gör då en f d skolgårdsgangster och giftmördare? Många fruktar massförstörelsevapen som kemiska vapen och värre.

I Putlers febriga hjärna kanske finns tankar på att försöka utplåna ”väst” med resultatet att också Rysslands alla storstäder utplånas i rök och damm men med det tänkta storståtliga resultatet att några miljoner överlevande ryssar bildar en ny nation som växer fram med patriotiska och superstolta ryssar och med en Putin eller Putinkopia som envåldshärskare över ruinhögarna. I Putins virriga och överhettade huvud kan vilka vanvettiga beslut som helst växa fram. Vem blir Kremls Brutus? Det börjar bli bråttom!

Om ni inte såg Putlers vanvettiga föreställning i Kremlbunkern ikväll rekommenderas ni att se repriser. Om ni törs!

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Gunnar F.

  Om du vill o törs så kan du skicka dina klagomål o funderingar direkt till president Putin i den bifogade länken?

  http://en.letters.kremlin.ru/

  För det är väl lika bra att ta det direkt med honom, så han kan bemöta dina klagomål, och inte bara ventilera här, där Putin knappast läser, eller hur?
  Ja menar ska det….så ska det vara på riktigt!
  Lägg gärna in de eventuella svaren här i bloggen.
  Jag väntar med spänning 😉

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Putin har nog med skräcken för sin egen omgivning vilket är diktatorers sorgliga lott i jordelivet. Han har säkert studerat historien och vet vad som kan vänta en diktator runt hörnet när som helst. T ex Caesar. Alexander den Store söp väl ihjäl sig innan de närmaste generalerna hann avveckla honom. Historien är full av exempel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.