Lynchjustis polischef

Tillägg 27 febr. Mina farhågor angående den offentliga avrättningen i media har styrkts. Leif GW och en arbetsrättsjurist menar att det handlar om ett personalärende som inte ska förekomma i massmedia. Utredaren Runar Isedal nöjde sig inte med att överlämna utredningen till beställaren utan kallar självsvåldigt till presskonferens vilket tyder på ett extremt behov av att ställa sig själv i centrum för TV-kamerorna. Det är ju beställaren som förfogar över den beställda utredningen! Leif GW tycker att beställaren Rikspolischefen borde avgå idag!!

Mats Löfving hittades död i sin bostad igår kväll. Sannolikt självmord. En utredare hade då publicerat sin utredning om felaktigheter vid bl a en tjänstetillsättning innehållande rådet att Löfving borde avskedas.

Mina funderingar handlar om det inte borde ha varit UPPDRAGSGIVAREN, rikspolischefen, som skulle ha publicerat utredningen efter att ha hanterat uppsägningsfrågan med den anställde! Den massmediala uppmärksamheten på utredarens publicering gjorde att arbetsgivaren inte hade en chans att sätta in sedvanliga personalvårdande åtgärder INNAN Expressen och andra lynchsugna media gick igång på alla cylindrar med det resultat vi nu ser.

Knäckfrågan, som jag ser det, handlar om utredarens publicering av utredningsresultatet och rådet om uppsägning innan UPPDRAGSGIVAREN hunnit hantera frågan på ett professionellt sätt.

Har jag missuppfattat något i denna trista historia?

Etiketter: , , , , , ,

8 kommentarer

 1. CA

  Bedrövligt.

  Att den särskilde utredaren Runar Viksten dristar sig att inför media ge offentlighet av utredningsresultatet är synnerligen anmärkningsvärt enär som han väl känner till det uteslutande åligger rikspolischefen att överlämna ärendet till statens Statens ansvarsnämnd för tolkning och beslut i frågan.

  Men nu fick han ju sina fem minuter i rampljuset i kraft av sin maktdemonstration.

  Vila i frid bäste Mats….

 2. GF.

  Enligt vad jag läst så hade Löfving stöttning både på det privata o det arbetsrelaterade planet sedan en tid tillbaka!
  Vad man kan fundera över, är att det finns så svaga personer på så höga positioner i Sverige!
  Och eftersom Staaf verkar dras till svaga lätt duperade män, så dyker frågan upp om ÖB blir nästa….. när hon tröttnat på 6:et med honom.
  Tiden får väl utvisa vilken kaliber ÖB har, och om han är stabil nog att vara ÖB i Sverige. Jag tycker inte det, han har redan visat vad han är för sojaboy när han går i Pridetåg och viftar med prideflaggor som en pervers i ett allt mer dekadent Sverige och Europa.

  • Basic Rules

   Bra analys, det är flera GDar som måste bort, rikspolischefen, som inte förstår vad gängkriminaliteten emanerar från, men även på lägre nivå som länspolisen borde utrensning av den destruktiva pkkåren ske.
   Hbtg Generalen Bögde’n, som struttar omkring på Pride och dansar med transor- It’s woke.
   Detta tillsammans med att det är Värdegrunden som styr analysen på försvarshögskolan, vilket främjar fel information och slutsatser- läckor till oberoende media bekräftar detta. Många myndigheter är helt genomsyrarade av woke culture, vilket främjar korruption och inkompetens.

    • Basic Rules

     Det smärtsamma är således sanningen- tog mig flera år inse vilka lögner vi matats med – ville inte se eller höra(usa/Nato/hegemonien/rule based world order..)
     För mig var det och är befriande – att slippa försvara tex ett partis åsikter och andras läger indelning.
     MSM gör det mycket svårt för var och en, med sin stasi attityd.

 3. R O

  Nu ska jag komma med en teori som jag har funderat på ett par dagar. Jag tror att Li Käpp är en mullvad som tillsatts, ja indirekt, av Putler och hans gäng för att kontrollera vad som försiggår i två av Sveriges ”myndigheter” som är de som har mer eller mindre våldsmonopol i landet. Putler och hans gäng har ju naturligtvis kokat ihop det hela tillsammans med presidenten i Kalkonien och Grönköpingsodemokraterna. Jag kan inte se det på annat sätt eftersom det är så väldigt svårt för Sverige med det mesta, ja ni inser väl hur jag tänker. Jag blir inte heller förvånad om Subba Buske också har ett finger med i soppan, där är det mycket desinformation om både det ena och det andra. Ja, ta bara elpriset, det kostar högst 10 öre att producera 1 kWh el, men vissa av oss fick betala mer än 3 spänn före moms och andra skatter, vem lade beslag på mellanskillnaden?? Det är en högst berättigad fråga. Hela skiten är en konspiration, ja, naturligtvis inte den teori jag nu har redogjort för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.