Av bara farten!

Ja, så fort man lämnar kommungränsen så händer det grejer av bara farten.
Svårt att värdera hastigheten på det som sker men visst är det enkelt och snabbt att kopiera andras ord som man tycker är såååå bra.
En sak är jag säker på att demokrati är färskvara och det är tveksamt om SD och Jimmie Åkesson ska ta ordet i sin mun. Ännu mindre ska vårt eget kommunalråd citera källor som han inte vet var de kommer ifrån och som han ännu mindre är förmögen att ange.

Ja, själv har jag ordagrant rent fysiskt varit ute och cyklat. Allt kan man inte bestämma själv så det gäller att ställa upp. Lappen med 1 juni har länge hängt på kylskåpsdörren. Att fira 100 årig födelsedag är som det är och det kräver just cykling. Åhus blev platsen vilket inte alls var helt fel. En del av Sverige som jag bara nuddat vid tidigare. Sandigt o platt är en enkel beskrivning.

Eller för att citera årets företagarinna ” I Södra Sverige besprutas potatisen 17 gånger men hos oss bara två” .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.